اروپایی ها نگران حمله ارتش اسرائیل به ایران می باشند

همزمان با قدرت گرفتن نتانیاهودر اسرائیل ، کشورهای اروپایی بیش از پیش به تکاپو افتاده اند تا اسرائیل را از حمله به تأسیسات اتمی ایران بازدارند. باوجودیکه سیاست اروپائیان فشار واحد به دولت جدید اسرائیل است ، اما دولت انگلیس فراتر از تصمیمات اتحادیه اروپا گام برداشته است . ازهنگام روی کار آمدن دولت جدید اسرائیل شاهدیم که : مجلس انگلیس به رهبر سیاسی حماس خالد مشعل اجازه سخنرانی داد، گمرک انگلیس اعلام کرده محموله های حاوی تسلیحات به مقصد اسرائیل را بازبینی دوباره خواهد کردو درخبرهابود که انگلیس برای حسن نیت به کشورهای اسلامی ، نام بعضی از شهرهایی راکه نام اسرائیلی دارد ازصفحه الکترونیکی هواپیماهای انگلیس حذف کرده است .

نشانه هایی که اروپائیان برای حمله اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران ذکر کرده اند بیشتر بر محورتبلیغاتی است که نتانیاهو در جریان انتخابات به عمل آورده است.علاوه براین خبرگذاریهای اروپایی از تمرینات جدیدی خبر می دهند که ارتش اسرائیل مسافت های طولانی را می پیماید، آنها اعتقاد دارند این پروازها جنبه تدارکاتی و تمرینی برای حمله به تأسیسات ایران است.

درهمین رابطه روز جمعه گذشته سایت اینترنتی اسرائیلی Debka نزدیک به سرویس های مخفی این کشور، تایید کرده که در ۱۷ آوریل، یک روز قبل از مانور هوایی در ایران به مناسبت روز ارتش، مسکو به رژیم اسلامی در مورد قریب الوقوع بودن حمله اسرائیلی ها به ۱۴۰ فروند هواپیما که در پایگاهی در نزدیکی تهران قرار داده شده اند، هشدار داده است. بنا به نوشته همین سایت، این هواپیماها بلافاصله به چهار نقطه کشور پراکنده شده اند. در سال ۱۹۶۷، نیروی هوایی مصر نیز به همین شیوه منهدم گردید.

شاید یکی از دلایلی که اروپائیان شرط خودرا برای ازسرگیری مذاکره با رژیم جمهوری اسلامی ایران تعدیل کرده اند همین مسئله باشد؟

پس از روی کار آمدن رئیس جمهور آمریکا باراک اوباما وی نیز بارهابر مذاکره مستقیم با سردمداران رژیم ایران تأکید کرده است. برطبق بیانیه ای که مورد توافق ۲۷ کشور اتحادیه اروپا قرار گرفته است با اعتقاد به اینکه سیاست جدید آمریکا «برای یک گفتگوی جدی استوار است»، قرار است اتحادیه اروپا ازمستبدان حاکم برایران بخواهد تا این «فرصت را غنیمت بشمارند».

ازگفته های پراکنده مسئولین اتحادیه اروپا چنین برمی آید که در صورت عدم پذیرش مذاکره از سوی رژیم جمهوری اسلامی ایران تصمیمات بعدی خیلی به طول نخواهد انجامید.

پیروزی تاریخی رافائل کوریا رهبر جنبش اتحاد میهن دراکوادور

روز یکشنبه رافائل کوریا رئیس جمهور اکوادور پس از انتخاب مجدد در سمت خود، تعمیق پروژه سوسیالیستی را بار دیگر مورد تاکید قرار داد. ازجانب اکثر ناظران سیاسی پیروزی رهبر جنبش اتحاد میهن (Alianza Pais) تاریخی و کم نظیرتوصیف شده است.

از سال ۱۹۷۶ تاکنون هیچ کاندیدای ریاست جمهوری دراین کشور نتوانسته بود در دور اول انتخابات به پیروزی برسد. بنابراین انتخابات اخیر به رافائل کوریا اجازه می دهد که تا پایان سال ۲۰۱۳ همچنان به عنوان رئیس جمهور این کشور باقی بماند.

رافائل پس از پیروزی در انتخابات گفته است: «این سوسیالیسم است که در حرکت است. و مردم اکوادور هم به این رای داده اند» وی اضافه نمود «ما هرگز جهت گیری ایدئولوژیکی خودمان را مخفی نکرده ایم. ما مبارزه خودمان را برای تحقق عدالت اجتماعی و برای تحقق این هدف در منطقه شدت می بخشیم. ما مبارزه خودمان را برای از بین بردن هرگونه استثمار کارگران با اعتقاد و اعتماد به سوسیالیسم یعنی تقدم کار انسان به سرمایه، ادامه خواهیم داد».

رئیس جمهور اکوادور که پس از پیروزی چندین سخنرانی داشته است ، دریکی از سخنرانیها اعلام کرد: «هیچکس تردیدی نداشته باشد که ما در کنار فقیرترین ها قرار داریم و به خاطر همین اینجا هستیم». وی دراین سخنرانی با شعار پیش به سوی پیروزی به سخنان خود خاتمه داده است.